Transparante erelonen

Advocaat Frederik Van Vreckem - TARIEVENWil u beroep doen op een advocaat? En de erelonen kennen? Advocaat Frederik Van Vreckem geeft u graag alle informatie tijdens een eerste kennismakingsgesprek.

Ereloon uurtarief

De tarieven en erelonen die Advocaat Frederik Van Vreckem u aanrekent, zijn conform aan de richtlijnen van de Orde van Vlaamse Balies en worden besproken en toegelicht bij de eerste consultatie. We geven u alvast een eerste indicatie. Afhankelijk van de aard van het dossier wordt geopteerd voor een ereloon uurtarief naargelang de complexiteit en urgentie van het dossier.

Forfait of percentage

De waarde van de zaak wordt altijd mee geapprecieerd in de begroting van de erelonen. Van het algemeen ereloon uurtarief kan worden afgestapt wanneer de aard van de zaak zich daartoe leent (forfaitaire / percentagegewijs). Kosten worden apart berekend, zoals onder meer verplaatsing, kopieën en administratieve kosten. Kantoorkosten zijn niet inbegrepen in het ereloon.

Contact

Wil u meer weten over onze werkwijze en het opstarten van een juridisch dossier? Of meteen een afspraak maken? Contacteer ons nu. Wij geven u graag bijkomende informatie.