Advocatenkantoor Van Vreckem, uw vertrouwd advocatenkantoor

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor dat diensten verleent aan zowel particulieren als bedrijven? Doe dan een beroep op de kennis en knowhow van advocaat Frederik Van Vreckem en zijn medewerkers. Dit advocatenkantoor is al sinds 2005 gevestigd in Halle en heeft intussen een stevige reputatie opgebouwd met talrijke tevreden cliënten.

Jarenlange beroepservaring

Het advocatenkantoor werkt in beide landstalen en is actief in alle Belgische rechtbanken. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en geschillen in uiteenlopende rechtstakken. Wij hebben heel wat beroepservaring opgedaan. Mede daardoor kunnen wij u een zo ruim mogelijke dienstverlening aanbieden. Uw juridisch dossier is steeds in goede handen.

Aanpak op maat

Advocaat Frederik Van Vreckem en zijn team staan garant voor een professionele service en een persoonlijke aanpak. Vanuit onze brede expertise zijn we uitstekend gewapend om al onze cliënten gericht te adviseren. Wenst u meer informatie over onze voorkeursmaterie, onze werkwijze of erelonen? Of wil u graag een afspraak maken? Neem dan zeker contact op. Wij helpen u graag verder!